Хостинг провајдер

Хостирајте безбедно во нашиот дата центар

Регистрар на .мк домени

Брза и безбедна регистрација на вашиот домен

Креатор на веб решенија

Уникатни со современ дизајн

Одбери услуга

Промоција
РЕГИСТРИРАЈ/ОБНОВИ домен
 • .mk
 • .com.mk
 • .edu.mk
 • .net.mk
 • .org.mk
 • Генерички домени
Веб решенија
 • Премиум веб решенија
 • Веб страни за мал бизнис
 • Е-трговија
 • Графички дизајн
 • SEO оптимизација
 • Техничко одржување
Хостинг пакети
 • Веб хостинг
 • Cloud VPS
 • SSL сертификати
 • E-mail услуи
 • Миграции
 • Техничко одржување

За нас

Унет е првиот македонски интернет провајдер, формиран уште во далечната 1995 год. на 20-ти Април, датум кој официјaлно се смета за старт на интернет комуникацијата во Р.Македонија.

Уште факти

Вашите идеи ги пренесуваме во дигиталниот свет, квалитетно и професионално.

Ние не продаваме темплејти. Ние ги креираме вашите online решенија

Побарајте помош од нашите професионалци при избор на темата за WordPress решенијата

Од изборот на темата зависи отималната функционланост на вашата веб страна

Не губете време за “ да го прашате Google”

Не губете време за “да побарате помош од пријател”

Контактирајте не, ние за вас мислиме, креираме и решаваме

25

Години постоење

525

Изработени веб страни

5000

Регистрирани домени

19200

Вкупно корисници

Новости

Нашето искуство е нашето најголемо богатство. Нас клиентите ни веруваат и затоа во целост ни се препуштаат