Cloud VPS Linux

ВО СОПСТВЕН ДАТА ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА
Cloud Basic Pripaid
1180 ден / месечно
 • 1 CPU
 • 30 GB простор
 • 1 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 1 Backup/restore
 • 1 Реинсталација на оперативен систем
 • 1 Реконфигурација на VPS серверот
Cloud Basic
1534 ден / месечно
 • 1 CPU
 • 50 GB простор
 • 1 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 2 Backup/restore
 • 2 Реинсталација на оперативен систем
 • 2 Реконфигурација на VPS серверот
Cloud Аdvanced
2596 ден / месечно
 • 1 CPU
 • 100 GB простор
 • 2 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 2 Backup/restore
 • 2 Реинсталација на оперативен систем
 • 2 Реконфигурација на VPS серверот
Cloud Ultra
3894 ден / месечно
 • 2 CPU
 • 200 GB простор
 • 2 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 2 Backup/restore
 • 2 Реинсталација на оперативен систем
 • 2 Реконфигурација на VPS серверот

Cloud VPS Windows

ВО СОПСТВЕН ДАТА ЦЕНТАР ВО МАКЕДОНИЈА
Cloud Basic
2478 ден / месечно
 • 1 CPU
 • 50 GB простор
 • 1 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 2 Backup/restore
 • 2 Реинсталација на оперативен систем
 • 2 Реконфигурација на VPS серверот
Cloud Аdvanced
4248 ден / месечно
 • 1 CPU
 • 100 GB простор
 • 2 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 2 Backup/restore
 • 2 Реинсталација на оперативен систем
 • 2 Реконфигурација на VPS серверот
Cloud Ultra
6608 ден / месечно
 • 2 CPU
 • 200 GB простор
 • 2 GB RAM
 • неограничен месечен сообраќај
 • 4 IP Адреси
 • Конфигурација на систем
 • 2 Backup/restore
 • 2 Реинсталација на оперативен систем
 • 2 Реконфигурација на VPS серверот

Дополнителни услуги за Cloud Hosting

Услуга Koличина Месечна цена Windows Месечна цена Linux
Процесори1CPU 897 мкд 720 мкд
RAM Меморија1GB 295 мкд 236 мкд
Простор на хард диск10GB 236 мкд 177 мкд