BACKUP ЗА КОМПАНИИ

Online backup за физички и виртуелни околини

  • Опфаќа комплетен backup и инстант враќање Near Continuous Data protection / Multiple Virtual Platform support / Application aware disaster recovery / Integrations /
  • Враќање на податоците после инциденти и катастрофи за физички и виртуелни околини / High Performance Backup / Bare Metal Recoveries / Multiple Virtual Platform support / Backup Verification
  • Енкриптиран backup на податоци користејќи industry-standard 256-bit AES алгоритам за обезбедување на сигурност на податоците
  • Енкриптирана комуникација низ мрежата. Обезбедува дека податоците се безбедни за време на процесот на бакупирање низ мрежата. Сите remote (далечински) комуникации се SSL енкриптирани по default.
  • Корисничка група за контролирање на remote (далечински) пристап. Доделување на пристап само на одредена авторизирана група и осигурвање дека само таа група може да се конектира на машината remotely ( далечински ) или може да ја менаџира централизирано истата.
  • Bare-metal restore. Враќање на податоците во случај на откажување на хард дискот со што се враќа егзактно истата копија на вашиот компјутер на нов хард диск.
  • Restore files from disk backup - враќање на индивидуалните фолдери и file-ови од backup на дискот

Побарај понуда