E-MAIL СЕРВИС

Unet сандаче

Услуга за период Максимална дозволена големина на порака за испраќање Максимална големина на сандаче Цена со вклучен ддв (мкд) Нарачај
(ваше име)@unet.com.mk 6 месеци 20Mb 10 Gb 900
(ваше име)@unet.com.mk 12 месеци 20Mb 10 Gb 1800

Unet сандаче на сопствен домен

Услуга за период Максимална дозволена големина на порака за испраќање Максимална големина на сандаче Цена со вклучен ддв (мкд) Нарачај
(ваше име)@(ваш домен) 6 месеци 20Mb 10 Gb 900
(ваше име)@(ваш домен) 12 месеци 20Mb 10 Gb 1800