Лансирана Платформата CareerHub

Лансирана Платформата CareerHub careerhub.mladihub.mk , на која посветено работеа девелоперите на УНЕТ.
Платформата „CareerHub“ е креирана во рамки на проектот „МладиХаб“ со цел да овозможи поврзување на млади талентирани професионалци што поседуваат дигитални вештини со работодавачи што имаат потреба од ангажирање нa соработници со полно или скратено работно време, хонорарен ангажман, практиканство или волонтирање.